TU/e Project EDEN

Benieuwd hoe jouw tuin een echt paradijsje kan worden? Voor een project dat onderdeel is van de TU/e contest wil een team enthousiaste studenten jullie betrekken! Ze willen het voor iedereen leuk en toegankelijk maken om een tuin vol leven, comfort en groen te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van een whatsappgroep van goeddoeners. Scan hiervoor de QR-code.

Deelname aan deze groep is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen verplichtingen. Af en toe zal het team vragen of ze een (stukje van) hun concept mogen langsbrengen of opsturen. En alleen als je wilt mag je dit dan in je eigen vrije tijd, gewoon thuis, uitproberen. Alleen in de groep zitten en toekijken wat er gebeurt mag ook!

Voor meer informatie kijk op www.project-eden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *