Buurtgezinnen

Stichting Buurtgezinnen is een initiatief gebaseerd op de gedachte: opvoeden doen we
samen. Gezinnen die steun kunnen gebruiken worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast. De hulp is alledaags en vriendschappelijk. Vraag- en steungezin maken onder begeleiding van de coördinator van Buurtgezinnen afspraken over de steun. Het kan bijvoorbeeld gaan om een wekelijkse speelafspraak, een weekend logeren of samen iets leuks ondernemen. Dat is iedere keer maatwerk. Spreekt dit jou aan en wil je je graag
aanmelden als steun- of vraaggezin, ga dan naar : www.buurtgezinnen.nl

Wekt dit je interesse? Neem dan zeker ’s vrijblijvend contact met Eva Blaauw voor een kop koffie (Coördinator Buurtgezinnen Woensel, eva@buurtgezinnen.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *