Pasen

De paasinschrijving voor 2023 is gesloten! Ben je er volgend jaar weer bij?

Laatste informatie voor de deelnemers op 8 april 2023:

  • Buurthuis Aan de Meet is op dit moment slechter bereikbaar dan normaal. Daarom is het aan te raden om met de fiets of te voet te komen.
  • De speurtocht is ongeveer 3,5 km lang. Voor heel kleine kinderen is een loopfietsje of een klein stepje een idee.
  • De speurtocht loopt door de wijk De Oude Gracht. Hierbij moet soms ook de straat worden overgestoken. Op deze punten verzoeken wij u als (groot)ouders/begeleiders om extra op uw (klein)kinderen te letten, zodat zij niet zomaar de straat oversteken.
  • Onderweg komt u twee posten tegen. Wij verzoeken u vriendelijk om de instructies van de vrijwilligers die op deze posten aanwezig zijn op te volgen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kinderen na u ook nog wat kunnen vinden.
  • De route gaat deels door bosrijk gebied en het kan dus wellicht op sommige delen modderig zijn. Hou daar rekening mee met schoeisel/kleding.
  • Neem een klein tasje mee. Je weet nooit wat je vindt!!
  • Het aantal inschrijvingen is hoog (wat wij superleuk vinden!), daardoor kan het zijn dat u even moet wachten op het begin- en eindpunt of bij een van de posten. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Door het hoog aantal inschrijvingen hebben we ook de starttijden opgerekt. U kunt zaterdag 8 april 2023 starten bij Aan de Meet (Amazonenlaan 4) tussen 13.00 en 16.00 uur. De horecagelegenheid van Aan de Meet is open, dus u kunt tegen betaling een kopje koffie/thee of wat fris verkrijgen. We hebben op uw komst gerekend. Mocht u verhinderd zijn zaterdag, wilt u dan zo vriendelijk zijn om u uiterlijk zaterdagochtend om 10.00 uur af te melden op mailadres pasen@oudegracht-west.nl of via een whatsapp bericht op 06 20662098?

De weersvoorspelling ziet er vooralsnog goed uit, dus ons team vrijwilligers heeft er zin in!!