Zondag 25 september 2022 buurtfeest kraamverhuur

Op Zondag 25 september 2022 organiseren we net als vorig jaar een groot buurtfeest bij Aan de Meet. Dit jaar van van 12:00-16:00.
Het word een gezellige dag worden voor jong en oud. Met live muziek, spelletjes en activiteiten voor jong en oud, lekker eten en leuke marktkraampjes. Die kraampjes willen we aanbieden aan jullie als bewoners en ondernemers uit de Oude Gracht. Maak je mooie schilderijtjes of andere kunstvoorwerpen? Organiseer je workshops, of wil je de buurt kennis laten maken met jouw passie? Ben je ondernemer en wil je graag jouw diensten laten zien voor potentiële klanten in je wijk? Wil je je overvolle rommelzolder spulletjes slijten aan je buren? Het is eigenlijk allemaal mogelijk.

Naar aanleiding van de wens van velen om grotere kramen aan te bieden hebben we er dit jaar voor gekozen om 2 type kramen aan te bieden. Een van 2 meter bij 70 cm, en een van 3 meter breed bij 70 cm diep. Deze zijn beide voorzien van een luifel.

Om tegemoet te komen in de kosten, willen we alle partijen die commercieel zijn een eenmalige vergoeding vragen. Voor de kraam van 2 meter bedraagt dit €7,50 en van 3 meter €10,- . Deze vergoeding wordt niet terugbetaald bij een eventuele annulering of “no-show”. Je draagt dus een kleine bijdrage bij aan het feest.

Onder commercie verstaan wij alle kraamhouders die iets te koop aanbieden, zoals tweedehands spullen, nieuwe spullen, kunst of diensten. Maar ook commerciële bedrijven die alleen reclame maken voor hun bedrijf, maar op de dag zelf niets verkopen.

Als niet commercieel beschouwen we non profits, instellingen, stichtingen of clubs.
Niet commerciële partijen kunnen zich hier inschrijven.

Reserveer nu je kraam. Er is beperkte ruimte op het terrein, dus ook een beperkt aantal kramen. We behandelen de aanvragen in volgorde van binnenkomst.

€ 7,50
€ 10,00
Totaal: € -