Oude Gracht Buurtfeest

Zondag 25 september organiseren we onze tweede editie van ons buurtfeest Vorig jaar was een enorm succes. Veel bezoekers vanuit zowel Oost als West. Omdat het deze dag ook burendag is, organiseren we dit feest in samenwerking met VOKE van onze “burenbuurt” de Oude Gracht Oost, en is het dus dubbel feest.

Het doel van het feest staat in het teken van verbinding. Daarom staan onze activiteiten in het teken van een aantal centrale vragen waar we jou als bezoeker antwoord op willen geven: Wat is er te doen in de buurt? Welke ondernemers zitten in de buurt waar ik gebruik van kan maken? Welke organisaties zijn er actief in de buurt waar ik om hulp kan vragen? Waar kan ik terecht met mijn ideeën of vragen over veiligheid of woongenot in de buurt?

Maar uiteindelijk draait het om gezelligheid en plezier maken met elkaar. Daarom zijn er op het feest genoeg activiteiten te doen voor eenieder.

Wat gaan we doen?

Volwassenen programma
Snuffelmarkt
Informatiekramen
Boogschieten
Demonstraties van Bowls en Bridge
WIJeindhoven
Terras om elkaar te ontmoeten
LIVE muziek van Duo The Band
Archery Tag

Jeugd programma
Springkussens
Archery Tag
Blikgooien (met en zonder pijl en boog)
Voetbal behendigheid spel
Knutseltafel
Schminken (van 12:00-14:00)
Gratis Ijs, Popcorn of een Slushpuppy.

Wil je je eigen kraam op de snuffelmarkt? Klik dan hier.

Wil je graag meehelpen met EHBO, opbouwen of afbreken, bardienst, of vind je het leuk om een activiteit te begeleiden? Ook daar zoeken we nog mensen voor. Meld je dan aan op buurtfeest@oudegracht-west.nl

Locatie: Buurthuis Aan de Meet, Amazonenlaan 4. Toegang is gratis.

CORONA/COVID19
We blijven de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden, en passen onze activiteiten daar waar nodig aan.