Hou jij van paaseieren zoeken?

En ben je 12 jaar of jonger? Schrijf je dan snel in voor onze paaspuzzeltocht op 16 april. Vanaf het startpunt bij het buurthuis Aan de Meet loop je deze tocht in een groepje dat je zelf samen mag stellen (bijvoorbeeld met je eigen gezin). Je kunt starten tussen 13.00 en 15.00 uur. Als je onderweg goed oplet, heeft de paashaas vast iets lekkers voor je!

Voor leden van de buurtvereniging is de activiteit gratis. Ben je geen lid, dan zijn de kosten per gezin 5 euro. Omdat de paashaas wel moet weten hoeveel eieren hij mee moet nemen, vragen we je om in te schrijven op onze website
https://www.oudegracht-west.nl/pasen
Inschrijven kan tot en met 9 april 2022.

Ben je helaas te oud voor de paashaas of heb je geen zin om eieren te zoeken? Ook dan ben je van harte welkom bij Aan de Meet voor een bakje koffie of thee en gezelligheid.

Zien we je 16 april? Leuk, tot dan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.