Buurthuis Aan de Meet

Nu er steeds meer mag, is ook ons Buurthuis “Aan de Meet” weer op volle toeren open.

Jullie zijn welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur voor een lekkere kop koffie of een borrel. Iets lekkers erbij is ook geen probleem. We hebben huisgemaakt gebak en een “koffie of thee to Meet”. Je kunt een kaartje komen leggen of gewoon elkaar ontmoeten. Wij hebben een zwerfboekenkast en een lekkere loungehoek. Heb je zelf een idee voor iets leuks, kom dan eens praten.
Op woensdag serveren we een eenvoudige “wat de pot schaft” maaltijd tussen 17:00 en 18:30 uur. Hier kun je je bij de beheerder vooraf aanmelden zodat we weten hoeveel we klaar moet maken. Let wel op: maximaal 20 personen, dus vol is vol.
Overdag bestaat ook nog de mogelijkheid om de grote zaal te huren voor een workshop, lezing etc.
Dinsdag, donderdag en vrijdagavond zijn de schutters van OGIO aanwezig en ook dan ben je van harte welkom om een borreltje te komen drinken. Dit tussen 19.00 en 22.30 uur.

Kijk voor alle actuele openingstijden en activiteiten op onze website: www.aan-de-meet.nl

Graag zien wij jullie binnenkort een keer bij ons op de koffie!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.