Gigagroot Oude Gracht Buurtfeest

Gigagroot Oude Gracht Buurtfeest op 25 september
25 september gaat het gebeuren. Ons buurtfeest waar we al het hele jaar naar uitkijken; naar snakken! Omdat het deze dag ook burendag is, organiseren we dit feest in samenwerking met VOKE/Zorgzame Buurt van onze “burenbuurt” de Oude Gracht Oost, en is het dus dubbel feest. Op het moment van schrijven kan ons feest met de huidige RIVM-regels doorgang vinden, dus dat gaan we dan ook doen. Dat betekent dat we natuurlijk voorzichtig zijn en alle benodigde regels naleven. Dat verwachten we dus ook van onze gasten.

Wat gaan we doen?
Volwassenen programma
Rommelmarkt
Informatiekramen (o.a. WIJeindhoven)
Boogschieten
Bowls
Terras om elkaar te ontmoeten (met muziek)
Jeugd programma
Springkussen
Skelter-race
Blikgooien
Voetbalwedstrijdjes
Knutseltafel
Gratis popcorn en slushpuppie


We hebben veel leuke dingen in petto. Allereerst hebben we een rommelmarkt. Hiervoor zoeken we nog kraamhouders. Iedereen mag een kraam reserveren. Kijk hiervoor in het volgende artikel. Op deze markt zullen ook organisaties, verenigingen of clubjes te vinden zijn. Denk aan WIJeindhoven, Bridgeclub, HBV De Ranken en meer.
Maak kennis met het nieuwe Buurthuis Aan de Meet. We laten je een aantal sporten uitproberen, zoals boogschieten en bowls waarvan de verenigingen in Aan de Meet zijn gevestigd.

Voor de jeugd hebben ook een aantal leuke dingen op het programma, zodat papa en mama gezellig kunnen kletsen met de buren, terwijl de kids zich vermaken. Of, misschien trappen papa en mama wel een balletje mee of proberen ze de topscore van het blikgooien te verbreken.

Heb je nog een idee wat op deze dag niet mag ontbreken? Laat het ons z.s.m. weten; het is nog niet te laat! Of wil je graag meehelpen met EHBO, opbouwen of afbreken of een activiteit begeleiden? Ook daar zoeken we nog mensen voor.

Locatie: Buurthuis Aan de Meet, Amazonenlaan 4. Toegang is gratis.
Kijk voor het hele programma en alle last-minute wijzigingen op: www.oudegracht-west.nl/buurtfeest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.