Altijd al willen zingen in een gezellig koor?

Dan is dit uw kans want Projectkoor “Werk in Uitvoering” heeft een nieuwe repetitieruimte gevonden bij “Aan de Meet”.

Bij ons mag iedereen meedoen. Je hoeft niet verplicht heel goed te kunnen zingen. Enthousiasme om te zingen en de wil om nieuwe dingen te leren vinden wij zeker zo belangrijk. Ons koor is wel vrijwillig maar niet vrijblijvend: we willen tenslotte wel bij elk optreden iets neerzetten!

Ruim een jaar hebben we niet mogen zingen i.v.m. Corona, maar nu is het eindelijk weer mogelijk en houden wij op maandag 27 september een open repetitie van 20.00-22.00 uur (incl. een korte pauze). En… voor wie zin heeft, kan na de repetitie ook nog even gezellig wat gekletst worden onder het genot van een drankje.

Voor meer informatie: www.projectkoor-wiu.nl
Heeft u interesse, kom dan gezellig meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *