Hartendames voor Koning voor 1 Dag nominaties

Heb je ze gisteren op 2 april gezien in onze wijk? De Koninklijke Hartendames?

Ze kwamen nominaties ophalen voor de Buurtkoning, in het kader van het Koningsdagevenement “Koning voor 1 Dag”.

Nog niet gestemd? Het kan nog t/m 3 april. Zie hier de instructie en verdere informatie: https://www.oudegracht-west.nl/koningvoor1dag/

Hier hun verslag:

We werden hartelijk welkom geheten door BuurtverenigingKoning Olaf, een absolute topper qua inzet en verbinding in de wijk Oude Gracht.
We bezochten natuurlijk eerst genomineerde 85-jarige Koningin Tonnie voor wat zij noemde; “het mooiste moment van deze week” en Koningskoppel van Berkel, die enorm blij waren met dit vrolijke Koningvoor1dag-initiatief. “Dit soort positieve acties zijn echt nodig”
Daarna spraken we met vele spontane bewoners, die de eer van de troon wat teveel van het goede vonden, maar wel blij werden van het ‘doehetzelfkoekhap-pakket’.

We werden vanaf een balkon doorgestuurd naar overbuurvrouw Yvonne, die altijd voor hun klaarstond. Koningin Yvonne zwaaide ons met de scepter uit, richting Koningshuisfan Willem, die stralend voor zijn tuin poseerde. Koningin Bedour werd bedolven onder de complimentjes door haar man, voordat ze stralend op onze troon zat.

Koning Toontje vertelde ons zijn levensverhaal. Hij mantelzorgde jarenlang zijn lieve ernstig zieke vrouw, naast het uitvoeren van een fulltimebaan. Koning Paul is vet trots op zijn zoon. En we stoorden het Koningskoppel Dwayne en Sihem bij het paaseitjes verstoppen voor hun zoontje Noah. Ze vertelden ons voor het bekronen, waarom ze zo waanzinnig gek op elkaar zijn. Het geluk spatte van onze mobiele troon. Hoezee! ❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *