De wensstraat is er!

Misschien is het al opgevallen, alle lage lantaarnpalen aan de Muzenlaanlaan zijn versierd met jullie wensen. De wensen die jullie hebben ingeleverd bij de Hartendames of bij de Oliebollenkraam zijn verwerkt door Marnix Oosterwelder van designstudio Rake Lijnen tot lampenkappen. Op deze manier willen we zichtbaar maken wat er in onze buurt speelt aan ideeën en wensen. Zaken waar we volgend jaar als buurtvereniging onze tanden in willen gaan zetten. Hangt jouw wens er ook bij?

Begin volgens jaar zullen we ook de wens kenbaar maken die we zeker uit laten komen. Een soort winnaar. Alhoewel, als we al een aantal wensen kunnen laten uitkomen winnen we allemaal. Geen van deze wensen gaat uitkomen zonder vrijwilligers, dus voel je je aangetrokken om 1 van deze wensen uit te laten komen, laat het ons dan weten!

Deze hele actie is tot stand gekomen door een aantal vrijwilligers, maar ook een aantal lokale bedrijven.
Zo zijn de kappen bestickerd door De Beletteraar, de banner afkomstig van RVL Concepts en het drukwerk door de bewoners van Eckartdal, en natuurlijk de oliebollen door het Oliebollenhuis Cassandraplein.

Eén antwoord op “De wensstraat is er!”

  1. Geweldig,jullie zijn goed bezig.ik hoop dat er volgend jaar enkele wensen gerealiseerd worden.De eerste stap is gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *