Hartendames actie groot succes

Afgelopen week zijn de Hartendames de buurt ingegaan, en hebben bij veel huizen aangebeld. Het doel was om te kijken wat er leeft in onze buurt, wat er mist, en wat er georganiseerd zou kunnen worden om de buurt leuker en fijner te maken.

Veel bewoners hebben opengedaan om deze vrolijk uitgedoste dames te woord te staan.
Er zijn veel wensen opgehaald. Soms persoonlijke, soms voor iemand anders, en soms voor de buurt. Een mooie buit dus. Wij zullen de komende weken deze wensen ophangen in de buurt. Let dus goed op ! Misschien hangt jouw wens er wel bij.

Uiteindelijk kiezen we uit alle opgehaalde wensen, zowel door de hartendames als bij de oliebollenkraam, minimaal 1 wens die we zullen realiseren in 2021. Hoe fijn is dat!?

Eén antwoord op “Hartendames actie groot succes”

  1. Mijn wens zou zijn dat in deze wijk de bestrating eens in zijn geheel wordt aangepakt en evt vernieuwd .Het is berg en dal kapotte tegels plassen bulten in de weg .Div stukken waar boomwortels de tegels omhoog gedrukt hebben . Evt ea hobbels er in om de snelheid uit bepaalde straten te halen .Men kan schijnbaar wel voor de zoveelste keer het centrum veranderen maar in deze wijk die er vanaf 1962 is is op een lantaren paal en nu de gasleiding en in Januari de water leiding niets veranderd .Oh en een overloop riool van de kennedy laan de gacht in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *