En de winnaar is ……

Zie hier het winnende logo van onze buurtvereniging. We gaan hem overal gebruiken, dus je zal hem vaak voorbij zien komen. Het was een spannende wedstrijd en de stemmen waren goed verdeeld. Uiteindelijk kwam dit logo als favoriet uit de bus. Speciale vermelding voor onze eigen Henriett Brezinski die met haar logo toch bij velen in de smaak viel.

Het nieuwe logo is gemaakt door Mauricio Luna. Hieronder schrijft hij een persoonlijke boodschap.

Hello Buurtvereniging Oude Gracht West! 

This is Mauricio from Quito Ecuador. I would like to thank you for this opportunity. I had fun creating your logo. I hope it serves you well supporting the visual communication in your association. Good luck with all!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *